Mijn reflectie op mijn derde doel

Reflecteren – Kerntaak 4

Marketing campagne (blok 2)

Ik heb in dit blok geleerd waar je het beste op kan focussen als je reclame maakt. Ik was eerst ook van plan reclame te maken op Facebook, maar na dat ik heb zitten brainstormen ben ik tot de conclusie gekomen dat we ons meer moeten focussen op Instagram. Ik heb wel voor mezelf in kaart gebracht hoe ik reclame moet gaan maken en op welk platform

Mijn doel is niet behaald. Ik ga het volgende blok beginnen met de online marketing cursus.

Marketing campagne (blok 4)

Ik had liever een online marketing campagne gedaan, maar ik wilde geen geld investeren in een bedrijf waar ik toch niet mee verder ga. Ik heb uiteindelijk wel heel veel geleerd van deze cursus. De cursus heeft mij inzicht gegeven in alle aspecten van online marketing, dus niet alleen de sociale media reclame.

Na dat ik met Hedwig had gebeld over wat feedback kwam ik erachter dat ik ook een website moest beoordelen met mijn geleerd informatie. Ik heb toen de website van de kapper Goldfinger beoordeeld en dit ging mij eigenlijk best makkelijk af. Ik zag in een paar seconden dat het een slechte website was. Ik heb hier vervolgens ook nog feedback over gevraagd van een tweedejaars student.