The power of positive thinking

Buy The Power of Positive Thinking Book Online at Low Prices in India | The  Power of Positive Thinking Reviews & Ratings - Amazon.in

Ik wilde dit boek lezen omdat ik positief zijn heel belangrijk vind. Ik heb mezelf betrapt op het niet positief denken, vooral in het afgelopen jaar. In de tijd waar we nu in zitten met het coronavirus en alle maatregelen is het belangrijk om positief te blijven, dus lees dit boek je zal er geen spijt van krijgen.

Het boek staat vol verschillende informatie en trucjes waardoor je positiever gaat denken. De simpelste uitleg in het boek vond ik eigenlijk dat positief denken een keuze is. Je kiest er zelf voor om in een negatieve sfeer te blijven hangen als er iets gebeurd wat minder leuk is, maar dat hoeft niet. Kies er gewoon voor om het positieve in te zien en dan zal elk probleem ook iets minder stressvol zijn als je het mij vraagt.

Ik heb deze presentatie, maar voor 1 iemand gegeven en dat komt om dat niemand op het zelfde moment tijd had om te bellen. Ik heb wel de presentatie aan meerdere mensen laten zien en die hebben er feedback op gegeven. De feedback kunt u vinden onder de video.

Feedback: Het kwam duidelijk over waar het boek over ging je had misschien nog wel iets dieper op de stof van het boek in kunnen gaan.

Feedback: Ik vind dat je het over het algemeen wel goed gepresenteerd, maar je herhaalde jezelf soms wel een beetje.

Feedback: Je hebt het goed gedaan en ik snap nu ook waar het boek over gaat, maar je praatte af en toe een beetje eentonig.