Bewijslast blok 2 (marketing campagne)

In Blok 2 ga heb ik nog niet mijn advertenties online gezet (dit kunt u ook terug vinden in mijn planning). Ik heb wel een hele nuttige video gevonden die me allemaal ideeën heeft gegeven voor mijn eigen reclame. Het filmpje kunt u hieronder vinden.

Ik weet nu dat we vooral op de emotie van onze klant moeten inspelen. In deze tijd met alles wat er in de wereld gaande is kunnen mensen geen feestjes geven. Mijn bedrijf verhuurd opblaasbare Sarah & Abraham poppen voor mensen die 50-jaar worden. Ik kan dus gaan inspelen op het feit dat onze klanten zich alleen voelen in deze tijd en dat ze feestjes missen. Zo wil ik dus vooral de reclame die we gaan maken insteken.

Op welk platform kan ik het best reclame maken

Ik heb even zitten brainstormen over platformen waar we reclame op kunnen maken. Ik focuste mij eerst op reclame maken op Facebook, omdat dat heel toegankelijk is en makkelijk om te doen.

Na mijn brainstorm kwam ik tot de conclusie dat onze doelgroep meer op Instagram zit. Kinderen van mensen die 50-jaar worden zitten namelijk allemaal op Instagram. De klanten die we tot nu toe hebben gehad waren ook kinderen van mensen die 50-jaar werden. We willen ook nog naast de Instagram ook op Facebook reclame maken, want volwassene zitten over het algemeen niet zelf op Instagram en willen ook de mensen zonder kinderen bereiken met onze dienst.